Emballasjedagene 2018 handler om å IVARETA

Emballasjedagene 2018

Vi ønsker velkommen til en ny runde med Emballasjedagene i Sandefjord, denne gangen under samlebetegnelsen IVARETA. Programmet er under utvikling, og vi har allerede åpnet for påmelding til arrangementet.

Emballasjedagene handler selvfølgelig mest om emballasje og emballering. Aldri før har så mange vært opptatt av dette. Men mens vi gjerne vil få frem emballasjens betydning for å ivareta produkter og redusere matsvinn i leverandørkjeden, er folk flest opptatt av emballasjeavfallet.

«Ivareta» blir en rød tråd

Vi har valgt en rød tråd for Emballasjedagene 2018, siden vi har mange oppgaver å løse og mange hensyn å ta. Noe av dette vil vi sette søkelys på under konferansen. Oppi alt dette er det viktig å huske at emballasjens viktigste oppgave er å IVARETA produktet.

Få med deg følgende godbiter:

  • Alexandre de Souza Carvalho, Tetra Pak
  • Ingebjørg Harto, NHO Brussel
  • Thina Saltvedt, Nordea
  • Ellen Behrens, Orkla ASA
  • Wenche Ravlo, Smurfit Kappa Norpapp
  • Paneldebatt ledet av Stein Kåre Kristiansen

Se hele programmet

Meld deg på Emballasjedagene 2018 her

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *