– Det kommer til å skje mye på Emballasjedagene!

Emballasjedagene nærmer seg, og moderator Stein Kåre Kristiansen mener at alt ligger til rette for to innholdsrike og meningsfylte dager i Sandefjord.

– Jeg vil jo trekke fram programmet dere har laget, som er både svært mangfoldig og spennende. Det kommer til å skje mye på Emballasjedagene, sier Stein Kåre Kristiansen.

Gjør grundig forarbeid

Stein Kåre Kristiansen

Den erfarne TV2-journalisten forbereder seg nå på å kontakte samtlige foredragsholdere og paneldebattanter. Han akter nemlig å sette seg grundig inn i de aktuelle problemstillingene og utfordringene som produsenter og brukere av emballasje nå møter.

– Jeg må si jeg er imponert over bransjen. Programmet reflekterer det ansvaret bedriftene tar for klimaet og de utfordringene som møter dem, sier han.

Stein Kåre Kristiansen skal lede oss gjennom torsdagens og fredagens program, og også lede paneldebatten på torsdag, der åtte deltakere fra emballasjens verdikjede skal diskutere de største utfordringene fram mot 2025.

5 Minutes

Nytt av året er 5 Minutes, der fem deltakere får fem minutter hver til å fortelle hvordan de kan bidra til å løse framtidens utfordringer.

– Publikum har mye å glede seg til på Emballasjedagene, sier Stein Kåre Kristiansen.

Har du enda ikke meldt deg på? Du kan fortsatt gjøre det her, men ikke vent for lenge!

Fullt program finner du her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *