Nå gleder vi oss til Emballasjedagene 2021

Vi er glade for å kunne invitere til en fysisk samling der vi kan diskutere emballasje og omgås sosialt.

Vi byr blant annet på paneldebatt om overordnet produsentansvar og økt materialgjenvinning av plastemballasje, ledet av Siri-Lill Mannes. Ellers kan vi friste med gode foredragsholdere fra inn- og utland, som Gunnar Hovland, Konsernsjef i TINE, Ed Roberts, Global Sustainability Leader, Sealed Air og Christian Detrois, Nestlé (ansvarlig for emballasje og bærekraft i Europa, Midtøsten og Nord-Afrika). Under middagen torsdag blir det utmerket underholdning med Gisle Børge Styve Trio og utdeling av Emballasjefagprisen og Optimeringsprisen. Påmeldingen legges ut om kort tid.

Emballasjedagene 2021 arrangeres 11.-12. november på Scandic Park Sandefjord. Deltagere på arrangementet må fremvise gyldig koronasertifikat.