Foredragsholdere 2021

Foredragsholderne på Emballasjedagene 2021 publiseres når avtalene faller på plass. I mellomtiden kan du se hvem som skulle delta i 2020.

Foredragsholdere PÅ Hybrid e-Emballasjedag 2020:

Erik Bern
Styreleder i Emballasjeforeningen og Konserndirektør Group Technical Development and Services, CSR and Procurement, Arcus, vil ønske velkommen til Hybrid e-Emballasjedag 2020.


Maren Hersleth Holsen
Statssekretær i Klima- og miljødepartementet. Maren og norsk lokalpolitiker som representerer Venstre. Hun var fra høsten 2011 varaordfører i Eidsberg kommune. Hun gikk ut av dette vervet våren 2015, da hun fikk ei administrativ stilling i kommunen.


 Alvhild Hedstein
Ansvarlig for bærekraft og innovasjon i BAMA Gruppen, nasjonalt og internasjonalt. Skal sørge for ansvarlig grønn vekst med god produktkvalitet, overgang til sirkulærøkonomi og der fornybare ressurser overtar for fossile ressurser.


Marius Gonsholt Hov
Seniorøkonom i Handelsbanken Capital Markets
Marius Gonsholt Hov har vært i Handelsbanken siden 2013, da som makroøkonom. Før dette var han blant annet i Norges Bank og NHH.


Fredrik Källqvist
Development Manager Glass – Sweden & Denmark, Ardagh Group, Han har ansvar for produkter og prosessutvikling av glass og dekor i Sverige og Danmark. Tidligere har han blant annet vært vedlikeholdssjef i Rexam.


Tor Gustavsen
Salgssjef i Tronrud Engineering. Tor har bakgrunn fra Nor-Reg Systems, som ble kjøpt av Tronrud Engineering i 2016. Han har også erfaring som Area Sales Manager i Schunk og gikk Emballasjeskolen i 2008.


Anne Cecilie Haug
Senior architect, Snøhetta, som de fleste forbinder med arkitektur. Mindre kjent er det at Snøhetta også er et av landets største emballasjedesignbyråer.


Bjørn Kjærand Haugland
Administrerende direktør og co-gründer av Skift Norge, som er et forretningsledet klimainitiativ. Formålet er å akselerere overgang en til lavkarbon økonomi.


Paneldebatt om utvidet produsentansvar


Siri Lill Mannes
Leder av paneldebatten. Siri Lill er til daglig direktør i SpeakLab. Hun er kjent fra TV2, der hun var nyhetsanker i fra 1995-2010 og utenlandsreporter fra 1992.


Petter Haas Brubakk
Direktør i NHO Mat og drikke, som er en medlemsstyrt og partipolitisk uavhengig arbeidsgiver- og næringspolitisk forening for virksomheter innen mat-, drikke- og bionæringen, tilsluttet Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).


Alvhild Hedstein, BAMA Gruppen
Ansvarlig for bærekraft og innovasjon i BAMA Gruppen, nasjonalt og internasjonalt. Skal sørge for ansvarlig grønn vekst med god produktkvalitet, overgang til sirkulærøkonomi og der fornybare ressurser overtar for fossile ressurser.


Karoline Andaur
CEO i Verdens naturfond, WWF. Hun er en erfaren leder med erfaring fra arbeid med miljøtjenester. Hun har blant annet jobb med plastproblemet i havet. Karoline har også vært konsulent på Stortinget.


Kjetil Bjørklund
Fagleder klima i avdelingen for internasjonal samferdsel, plan og miljø ved KS hovedkontor.


Påmelding til Hybrid e-Emballasjedag