Foredragsholdere

FOREDRAGSHOLDERE PÅ EMBALLASJEDAGENE 2018:

Thomas Eie
Styreleder i Emballasjeforeningen og Senior Emballasjeutvikler i Bama Industri. Thomas Eie er utdannet ved Norges landbrukshøgskole (nå NMBU) og har yrkesbakgrunn fra NMBU, Tine, Elopak og Nofima.

Thomas Eie vil ønske velkommen til Emballasjedagene 2018.

 


Moderator Stein Kåre Kristiansen
Rådgiver og debattleder, mest kjent som tidligere politisk kommentator i TV2. Siden 2014 har han vært selvstendig næringsdrivende, tilknyttet Hill+Knowlton som rådgiver.

Stein Kåre Kristiansen leder også paneldebatten på Emballasjedagene.

 

 


Marius Gonsholt Hov
Seniorøkonom i Handelsbanken Capital Markets
Marius Gonsholt Hov har vært i Handelsbanken siden 2013, da som makroøkonomi. Før dette var han blant annet i Norges Bank og NHH.

 

 


Ingebjørg Harto
Direktør NHO Brussel. Har arbeidet i NHO  som advokat, juridisk direktør og næringspolitisk direktør. Hun har sittet i en rekke offentlige utvalg og lovutvalg. Før hun begynte i NHO, arbeidet hun blant annet som forretningsadvokat.
Hun deltar også i paneldebatten.

 


Monica Skog Ravn
Director New Business & Innovation, Orkla Home and Personal Care. Hun har arbeidet i Orkla siden 2016 og har bakgrunn fra  Lilleborg og TINE,  der hun var markedssjef og Innovasjonsleder.

 

 


Hans Axel Kristensen
CEO i Plastix AS, et dansk selskap som omdanner ødelagte fiskegarn, tråler og hard plast fra maritim industri til kvalitets plastråvarer, ”Green Plastics”. Teknologien og prosessen løser et betydelig avfallsproblem og bidrar til en mer sirkulær og grønnere økonomi.

 


Wenche Ravlo
Administrerende direktør i Smurfit Kappa Norpapp.
Ravlo har omfattende erfaring med å lede internasjonale ledelsesteam i Norge, Australia, Nederland og Belgia. Hun har også omfattende erfaring med styrearbeid.

 


Ellen Behrens
VP Corporate Social Responsibility i Orkla ASA.

Ellen Behrens er også styreleder i Initiativ for etisk handel (IEH), en organisasjon som arbeider for å fremme ansvarlige leverandørkjeder. Nylig ble hun valgt til leder av Forum for sirkulær plastemballasje som er opprettet av Emballasjeforeningen. Hun har tidligere vært kommunikasjonsjef i Nidar. Hun deltar i paneldebatten


Nancy Strand
Administrerende direktør i Avfall Norge siden 2013.
Hun har tidligere vært seniorrådgiver i Bergfald Miljørådgivere, daglig leder i Retursamarbeidet LOOP og daglig leder i Miljøkompetanse AS.
Nancy Strand deltar i paneldebatten.

 


Svein Kamfjord
Direktør KS Bedrift Avfall
Han begynte  KS kommuneorganisasjon i 2002 og ble i 2005 engasjert til å lede og bygge opp arbeidet med etikk og samfunnsansvar. Fra 2009 har han jobbet på fulltid med avfall, og etablerte en stab som nå jobber med avfallspolitikk i KS Bedrift Avfall.
Deltar i paneldebatten.

 


Ole Jan Myhre
Markedssjef i Norner AS
Norner AS er en internasjonal innovasjons- og teknologipartner som leverer tjenester gjennom hele verdikjeden for plast. Som markedsjef har Ole Jan som mål å utvikle Norners anseelse ved å utvide kontaktnettverket innenfor PE og fleksibel emballasje.
Ole Jan Myhre deltar i paneldebatten.


Hans Jørgen Gulland
Daglig leder i RPC Kambo
Hans Jørgen Gulland har ledet plastprodusenten på Kambo i Moss siden 2005. Han har også tidligere styreleder i Emballasjeforeningen og aktiv i Forum for sirkulær plastemballasje som nylig ble opprettet av Emballasjeforeningen.
Hans Jørgen Gulland deltar i paneldebatten.


Ingvill Størksen
Direktør Virke Dagligvare
Hun har ansvar for oppfølging av medlemmene (detaljister, kjeder, grossister og leverandører) innen dagligvarebransjen og næringspolitiske saker av betydning for bransjen.
Deltar i paneldebatten


Bjørn Ivar Larsen
Markedssjef i Glomma Papp

Deltar i paneldebatten

 


Rolf Erling Eriksen

Senior innkjøpsrådgiver i Vinmonopolet
Eriksen har jobbet i Vinmonopolet siden 2012 og er samtidig daglig leder i Miljøgrep AS. I årene 2007-2012 var han senior miljødrådgiver i Green Retail og har hatt tilsvarende stillinger i Evotek og Nitor AS.


Tine Rørvik
Global Director Circular Economy ved SCG
SCG er eierselskapet til Norner, der Tine Rørvik var adm. dir fra 2007 fram til i år. Hun har også styreverv i Universitet i Sørøst-Norge, Skagerak Kraft, Isola og Norner. Tine Rørvik har doktorgrad i kjemi ved Universitetet i Oslo.

 


Alexandre de Souza Carvalho
Marketing Manager Tetra Pak
Internasjonale erfaring med B2B og B2C i industrialiserte land og utviklingsmarkeder, med dyp kunnskap om forbrukermarkedet.  Han leder et resultatorientert og multikulturelt team som er åpent for innovasjon og støtter globale merkevarer. Carvalho har ansvar for bedriftstrategi, planlegging og utvikling av forretningsmodeller, markedsplaner, produktmarkedsføring, digital overgang og Industry 4.0


Gry Rohde Nordhus
Nordic Vice President Communication, Digitalization and Sustainability, Siemens. Gry har lang erfaring med styring av endringer og digitalisering av prosesser, kommunikasjon og salg. Hun har vært i Siemens i 13 år og jobbet tidligere blant annet som informasjonssjef i IBM og byråleder i Apeland Informasjon.

 


Jens-Petter Ring
Jens Petter Ring er daglig leder og partner i Panorama Design og medeier i >A. Han har lang erfaring som forretningsutvikler, og er også eier av Whiteblue Adventure som arrangerer skiopplevelser fra topp til sjø i norske fjorder. Greater Than A er et nytt norsk klesmerke, grunnlagt/eid av Aksel Lund Svindal, Marius Eckmann, Terje Strømø og Panorama Design.

 


Ågot Li
Seniorrådgiver/veterinær i Mattilsynet. Ågot Li var prosjektleder for det nordiske tilsynsprosjektet på matkontaktmaterialer som ble gjennomført i 2013-2015. Nå gjennomføres et nytt norsk tilsynsprosjekt med matkontaktmaterialer i papp og papir i tillegg til plast.

 


Andreas Brekke
Seniorforsker i Østfoldforskning. Andreas Brekke jobber med prosjekter knyttet til vurderinger av miljøprestasjon eller andre aspekter av bærekraft for emballasje, energi og en rekke andre materialer og produkter. Han er opptatt av at miljøinteresser og kommersielle interesser kan kommunisere med hverandre.

 

MELD DEG PÅ TIL EMBALLASJEDAGENE 2018